Vragen en Antwoorden

Stond je antwoord er niet bij?
Neem dan contact met ons op: 0515 332211
(maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur)
Vraag stellen via het online contactformulier
Klik hier
Wat is een Speelgoedbon?
De speelgoedbon is een leuke cadeaubon populair bij kinderen omdat ze zelf het speelgoed bij DeGroteSpeelgoedwinkel.nl kunnen uitzoeken. Met deze speelgoed cadeaubon kan de ontvanger kiezen uit meer dan 10.000 artikelen.
Kunnen jullie mijn Speelgoedbon inpakken?
Als je ervoor kiest om de Speelgoedbon per post te ontvangen, dan wordt de Speelgoedbon in een mooie cadeau envelop afgeleverd.
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Bestel je op werkdagen voor 16.00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Bestel je de Speelgoedbon per email, dan wordt de Speelgoedbon op werkdagen verwerkt en verstuurd naar jouw emailadres. Heb je gekozen om de Speelgoedbon per post te ontvangen dan wordt de Speelgoedbon doorgaans de volgende werkdag geleverd door PostNL op het opgegeven afleveradres.
Ik heb mijn Speelgoedbon niet nog niet ontvangen, wat kan ik doen?
Als je je bestelling niet binnen 5 werkdagen hebt ontvangen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij moeten PostNL 5 dagen de tijd geven om je bestelling alsnog te bezorgen.
Hoe kan ik een Speelgoedbon activeren?
Na ontvangst van je betaling wordt de Speelgoedbon geactiveerd. Speelgoedbonnen die betaald worden via iDEAL of PayPal worden direct in behandeling genomen en z.s.m geactiveerd. Wanneer je gekozen hebt om te betalen middels een bankoverschrijving zullen we wachten tot we de betaling hebben ontvangen. Meer informatie over betalen vindt je hier.
Wat gebeurt er bij verlies of diefstal van een geactiveerde Speelgoedbon?
Speelgoedbon.nl levert éénmalig het gekochte product uit. Bij verlies, diefstal of het verlopen van de geldigheidsduur van de geactiveerde Speelgoedbon wordt er geen nieuwe Speelgoedbon verstrekt.
Wat is de geldigheidsduur van een Speelgoedbon?
De Nationale Speelgoedbon is 1 jaar geldig, dus de ontvanger heeft ruim de tijd om speelgoed te bestellen. De geldigheidsduur van de Speelgoedbon staat rechts bovenaan vermeld op de Speelgoedbon.
Moet ik het tegoed op een Speelgoedbon in één keer opmaken?
Het is niet mogelijk om een bon in delen te besteden. Ook wordt er geen geld terug gegeven als de bon niet volledig wordt gebruikt.
Waar kan ik mijn Speelgoedbon besteden?
Alleen bij onze partner: www.degrotespeelgoedwinkel.nlDe Grote Speelgoedwinkel